the Sound of Nature

The Sound of Nature

By Marion Demanet

" Wie gezond wil zijn, moet in harmonie met God en de natuur leven " Hildegard van Bingen 

Ons leven is een zoektocht naar de perfecte harmonie in en rondom ons. De natuur biedt een ongelofelijk rijk palet aan en helpt zo om terug te verbinden met onze innerlijke natuur.

Of het nu gaat om planten of edelstenen … de natuur is een universum van frequenties elke materie vibreert op een eigen specifieke trilling. In het lichaam trilt elke cel, elk weefsel, elk orgaan op haar eigen vibratie.

Dit is ook de kracht van Soundhealing waar de klanktrillingen doorheen ons lichaam gaan en zo fysieke en emotionele onevenwichten harmoniseren.

Tijdens mijn lezing wil ik jullie graag meenemen in het universum van Klank.

En daar speelt de stem een belangrijke rol . We gaan dieper kijken naar het belang van de stem als grootste krachtcentrum.. Als jouw stem niet klopt met jouw trilling dan is er een dissonant veld rond jou. Waardoor jouw boodschap niet juist overkomt.

Daarom zijn mensen die de waarheid spreken zo charismatisch, het plaatje klopt volledig. Bij velen onder ons is doorheen het leven de stem afgenomen, letterlijk en figuurlijk.

Op het einde van de lezing wil ik jullie graag de kracht van Soundhealing laten ervaren via mijn stem en healingsinstrumenten zoals o.a.monochord,kristallen klankschaal, ....

Marion begeleidt al jaren individuele en groepsworkshops rond Soundhealing en je kan bij haar terecht voor een individuele soundhealing alsook stembevrijding. Marion.demanet@telenet.be

n-f-e

7,50 €